• 7803-5.jpg
  • 7803-8_v2.jpg
  • 7803-9_v2.jpg

Μαρτυρίες Ασθενών

"Αξιότιμε Καθηγητά, γιατρέ μου, αγαπημένε μου κύριε Μαριόλη,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω από καρδιάς τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου, για την ανάληψη της ιατρικής μου υπόθεσης δίνοντας λύση στο τόσο σοβαρό πρόβλημα της υγείας μου που με ταλάνιζε τα δύο τελευταία χρόνια και που κανείς γιατρός (καθότι μέχρι να με στείλει ο Θεός σε σας, είχα απευθυνθεί σε πολλούς και με πολλές ειδικότητες) δεν μπορούσε να αποφασίσει, να προτείνει και να υλοποιήσει την χειρουργική επέμβαση που απαιτούταν προκειμένου να έχω την ποιότητα της ζωής που αξίζει σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε ασθενή .

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την ανθρωπιά με την οποία με περιβάλλατε και πάνω απ΄όλα σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ  για τον σπουδαίο επιστήμονα χειρουργό, ο οποίος είσαστε και θεραπεύετε τον κόσμο!!!

Προσεύχομαι για σας, να σας έχει ο Θεός καλά αγαπημένε μου γιατρέ…"
Μαρία Τσίβου

 

"Yποβλήθηκα σε αφαίρεση χοληδόχου κύστεως από τον αγαπητό γιατρό Θεοδωρο Μαργιολη, οπου η επέμβαση πήγε άψογα. Ανάρρωσα πλήρως σε 10 ημέρες χωρίς επιπλοκές κ άλλα προβλήματα. Τον ευχαριστώ πολύ και αυτόν και την ομάδα του για τις όλες υπηρεσίες που μου προσέφεραν!!!"
Γιάννης Κρέτσης

 

"Έπειτα από 6 μήνες ταλαιπωρίας στα νοσοκομεία, τον Νοέμβριο του 2018 διεγνώσθη με ευμεγέθες αδένωμα του φύματος του Vater, με ενδοπορική επέκταση της βλάβης. Κατόπιν συμβουλής του γιατρού άρχισα αμέσως να ψάχνω ειδικό χειρουργό επί του θέματος. Με όσους μίλησα είτε δεν αναλάμβαναν αναίμακτα το χειρουργείο, καθώς εγώ επιθυμούσα αναίμακτη χειρουργική, είτε τους φαινόταν δύσκολο με αποτέλεσμα να μην με αναλάβουν ώσπου μου σύστησαν τον κύριο Μαριόλη ο οποίος ως ειδικός και έμπειρος επί του θέματος κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και δέχτηκε να με αναλάβει. Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά και χωρίς επιπλοκές όπως μου ανέφερε κι ο ίδιος και τον είχα δίπλα μου όλες τις μέρες της νοσηλείας μου. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πάλι συνέχισε και συνεχίζει να είναι δίπλα μου τηλεφωνικώς σε ό,τι τον χρειαστώ. Η ανάρρωση μου κυλάει καλά, δεν πονάω κι εφαρμόζοντας ό,τι μου λέει ο κύριος Μαριόλης δυναμώνω σταδιακά. Είναι πραγματικά αξιέπαινος και του είμαι ευγνώμων που με ανέλαβε. Σίγουρα θα τον προτείνω και σε άλλους. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου".
Δημήτριος Γραμμόζης

 

"Ονομάζομαι Χαρά Παπαδοπούλου, είμαι 54 ετών και τον Αύγουστο του 2018 διεγνώστηκα με καρκίνο στο αριστερό μου στήθος. Είχα την τύχη συγγενικό μου πρόσωπο να μου συστήσει ως καλό χειρουργό τον κ.Μαριόλη Θεόδωρο. Όντως είναι ένας επιστήμονας που από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίζεις καταλαβαίνεις ότι αγαπάει αυτό που κάνει και χωρίς ίχνος υπεροψίας, με το ζεστό του χαμόγελο, την ήρεμη και γλυκιά του φωνή σε κάνει να τον εμπιστευτείς. Έχει την υπομονή να σου λύσει όλες τις απορίες σου και να σε στηρίξει ψυχολογικά δίνοντάς σου κουράγιο!!! Σε ευχαριστώ γιατρέ μου για την εγχείρηση αλλά και για την συμπαράσταση όλους αυτούς τους μήνες του προσωπικού μου Γολγοθά!!! Εύχομαι να σε έχει Ο Θεός μας καλά για να συνεχίσεις για πολλά χρόνια να θεραπεύεις τούς ανθρώπους!!!"
Χαρά Παπαδοπούλου
 
 
2019 - 2020 © Μαριόλης Σαψάκος Θεόδωρος • All Rights Reserved

Η παρούσα ιστοσελίδα και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν σε καμία περίπτωση δεν μπορούν – και δεν έχουν ως σκοπό – να υποκαταστήσουν ιατρικές υπηρεσίες ή να δώσουν κατευθύνσεις για διάγνωση ή θεραπεία.
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει αποκλειστικά ενημερωτικό ρόλο και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον Ιατρό σας.

Δημιουργικό - Κατασκευή: www.MedicalManage.gr

Logo Medical Manage