• 7803-5.jpg
  • 7803-8_v2.jpg
  • 7803-9_v2.jpg

 

 

 

 

Για έβδομη συνεχή φορά η χειρουργική μας ομάδα και με την συνδρομή του εργαστηρίου Ανατομίας του τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχει με επιστημονικές εργασίες στο 41ο Πανευρωπαϊκό συνέδριο Χειρουργικής Ογκολογίας που φέτος λαμβάνει χώρα στο Μπορντώ της Γαλλίας.

 

 

 


Tags:

Μια εξαιρετική ομιλία απο τον κ. Μαριόλη Σαψάκο Θεόδωρο με θέμα: "Ο ρόλος του χειρουγού στην ολιγομεταστατική νόσο"  που είχε ως στόχο την εκμάθηση νέων χειρουργικών τεχνικών για την αφαίρεση μεταστάσεων στον καρκίνο του μαστού.IMG 2204

Σημαντικό μέρος της επιτυχίας του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας <Γ. Νούλης> οφείλεται στον Καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτη Σκανδαλάκη, στον Αναπληρωτή Καθηγητή Θεόδωρο Τρουπή και στον Αναπληρωτή Καθηγητή Θεόδωρο Μαρίολη Σαψάκο.

Η συμβολή τους ηταν πολύτιμη στην επιτυχία του πρακτικού σεμιναρίου με πτωματικά παρασκευάσματα στην έδρα της Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.IMG 2200

Συμαντική συνάντηση κορυφαίων Ελλήνων και ξένων επιστημών, βασισμένη στον καρκίνο στομάχου.Ο κ. Μαρίολης Σαψάκος Θεόδωρος παρευρέθηκε στη 2η ετήσια συνάντηση πεπτικού καρκίνου ,παρουσιάζοντας στην ομιλία του καινοτόμες χειρουργικές επεμβάσεις σε δικά του περιστατικά και την εξαιρετική κατάσταση των ασθενών του μετά το χειρουργείο.

IMG 2203

Σημαντικό παρών δώσανε Έλληνες χειρουργοί στο 20ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις 5 εώς τις 7 Μαϊου, με τη συμβολή επιστημών απο όλο τον κόσμο. 

Ανάμεσα στους 1000 κορυφαίους χειρουργούς από όλο τον κόσμο, βρέθηκε και ο Έλληνας Αναπληρωτής Καθηγητής, Θεόδωρος Μαρίολης Σαψάκος. Ο καθηγητής κατέθεσε δυο εξαιρετικές εργασίες του, στο πεδίο της επείγουσας χειρουργικής. Οι εν λόγω εργασίες περιελάμβαναν ανάλυση αντιμετώπισης δυο σπάνιων περιστατικών που αφορούσαν χολοκυστοδωδεκαδακτυλικό συρίγγιο και νέκρωση τυφλού στο δεξιό ημιθωράκιο( σπάνια περίπτωση διαφραγματοκήλης).IMG 2198 1

Subcategories

2019 - 2023 © Μαριόλης Σαψάκος Θεόδωρος • All Rights Reserved

Η παρούσα ιστοσελίδα και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν σε καμία περίπτωση δεν μπορούν – και δεν έχουν ως σκοπό – να υποκαταστήσουν ιατρικές υπηρεσίες ή να δώσουν κατευθύνσεις για διάγνωση ή θεραπεία.
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει αποκλειστικά ενημερωτικό ρόλο και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον Ιατρό σας.

Δημιουργικό - Κατασκευή: www.MedicalManage.gr

Logo Medical Manage